Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Látogató számláló
0
2
2
2
5
1
6
Házhozszállítás

Termék részletek


FULL AMINO+ STABILIZÁLT BOJLI

-8%
FULL AMINO+ STABILIZÁLT BOJLI
  • FULL AMINO+ STABILIZÁLT BOJLI
  • FULL AMINO+ STABILIZÁLT BOJLI
  • FULL AMINO+ STABILIZÁLT BOJLI
  • FULL AMINO+ STABILIZÁLT BOJLI
  • FULL AMINO+ STABILIZÁLT BOJLI
  • FULL AMINO+ STABILIZÁLT BOJLI
  • FULL AMINO+ STABILIZÁLT BOJLI
Fő kategória >Bojlik-GHOST-PopUP-FEEDER METHOD CSALIK >Friss , fagyasztott bojli
3 600 Ft
Akció: 3 299 Ft3299
Kezdete: 2017.11.03   Vége: 2018.09.30

Íz világ:Büdös jellegű amino és édes citrus
Bojli méret: 20mm , 24mm
Ajánlott évszak: +2 fokos víztől egész évben használható
FULL AMINO mixre épűl de pont az alap bojlitól ellenkezően ez robban a vízben nagyon gyors csali
ami tavaszi legkorábbi horgászatoktól kezdte végig télen is használható.Nagyon sok kivonattal , vízben oldódó hidrolizált kivonatokkal tele
tömtük a sok aminoval egyetembe.Egy természetes citrus ízt kapott és finom édes ízt.13Fok feletti vízben mert annyira
gyorsan dolgozik , hogy szépen lassan oldódik külső rétege.

Bármi kérdésed van hívj telefonon bátran : +36 30 648 3564        Csaba 
Bojli típusa: Friss STABILIZÁLT FŐTT


A bojlival való első találkozáskor már érezni lehet,hogy egy semmihez nem fogható ízű illatú csalival van dolgunk.
A csali alapját a FULL AMINO MIX alkotja,magas aminosav tartalmú természetes kivonatok,fehérje termékek kivonatok
melyek mind vízben nagyon jól és gyorsan oldódnak és mutatják az irányt a halaknak a csalink felé.Nagyon gyors nyitott csali mely
2-3napos ,hétvégi gyors pecákra lett elkészítve!Csali 16-20fokos vízben szinte képes ledobni külső rétegét magáról 8-16óra alatt
annyira intenzíven dolgozik.Képeken láthatod ,hogy nem egy beton csont golyó.
Aki 24-48 óránként szeretne csak újrahúzni azoknak nem ajánlott! Gyors pecákra ajánlott már kora tavasztól 5-6fokos vízhőmérséklettől.

A csali minimum 2 hónapon keresztül megtartja friss állapotát nem kell fagyasztani sózni! Ha puhának találod csak szárítsd 1-2napot.


  • Íz világ:Büdös jellegű amino és édes citrus
    Bojli méret: 20mm , 24mm
    Ajánlott évszak: +6 fokos víztől egész évben használható
    Bojli típusa: Friss STABILIZÁLT FŐTT


    A bojlival való első találkozáskor már érezni lehet,hogy egy semmihez nem fogható ízű illatú csalival van dolgunk.
    A csali alapját a FULL AMINO MIX alkotja,magas aminosav tartalmú természetes kivonatok,fehérje termékek kivonatok
    melyek mind vízben nagyon jól és gyorsan oldódnak és mutatják az irányt a halaknak a csalink felé.Nagyon gyors nyitott csali mely
    2-3napos ,hétvégi gyors pecákra lett elkészítve!Csali 16-20fokos vízben szinte képes ledobni külső rétegét magáról 8-16óra alatt
    annyira intenzíven dolgozik.Képeken láthatod ,hogy nem egy beton csont golyó.
    Aki 24-48 óránként szeretne csak újrahúzni azoknak nem ajánlott! Gyors pecákra ajánlott már kora tavasztól 5-6fokos vízhőmérséklettől.

    A csali minimum 2 hónapon keresztül megtartja friss állapotát nem kell fagyasztani sózni! Ha puhának találod csak szárítsd 1-2napot.

  • Cikkszám
    FAPSTAB
    Tömeg
    1 kg
Webáruház készítés