Termékek
Újdonságok
Akciós termékek
Bojlik - Fagyasztott, Stabilizált, Sózott, Vákuumcsomagolt
Horogcsalik ,FEEDER METHOD és Oldódó Bojlik
Horogcsalik ,FEEDER METHOD és Oldódó Bojlik
Oldódó bojlik 20mm+ Feederes Oldodo bojlik 10mm ,14mm
Könnyített WAFTERS BALLANCED bojli 100g
Oldódó Csalizó Bojlik 14-20-24-30mm 200g
Pop-up-Lebegő csalik,GHOST,FEEDER METHOD
Pellet
Paszták
Dippek
Alapanyagok, adalékok, kivonatok
Alapanyagok, adalékok, kivonatok
Bojlimixek
Pop-up mixek
Hal és ráklisztek
Por kivonatok
Folyékony kivonatok
Halolajok
Aromák
Főtt, erjesztett magvak
METHOD MIXEK-ETETŐANYAGOK-FEEDER AROMÁK
Ruházat, bögre, molinó, matrica
Újdonságok
Akciós termékek
647877|671409
Bojlik - Fagyasztott, Stabilizált, Sózott, Vákuumcsomagolt
799124|671409
Horogcsalik ,FEEDER METHOD és Oldódó Bojlik
449445|671409
Pellet
462628|671409
Paszták
870369|671409
Dippek
390740|671409
Alapanyagok, adalékok, kivonatok
287223|671409
Főtt, erjesztett magvak
110267|671409
METHOD MIXEK-ETETŐANYAGOK-FEEDER AROMÁK
982037|671409
Ruházat, bögre, molinó, matrica
Profil
Képes vásárlói tájékoztató
Képes vásárlói tájékoztató
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
:
:
Főkategória
Alapanyagok, adalékok, kivonatok
Pop-up mixek
FLUO POPUP MIX 100g
Szín KÉK NARANCS ZÖLD SÁRGA LILA PIROS PINK
KÉK
NARANCS
ZÖLD
SÁRGA
LILA
PIROS
PINK
2 800
Ft
Kosárba
FLUO POPUP MIXEK 100g os kiszerelésben könnyen elkészíthetőek saját igények szerint otthon is
a lebegő színes csalik
tömeg:100g
Választható színek
KÉK
NARANCS
ZÖLD
SÁRGA
LILA
PIROS
PINK
Elkészítési javaslat: 100g popUp mixhez üss le 60-70g tojást adj hozzá 5g édesítőt,2-5ml aromát tetszés szerint.
Lassan keverd össze majd tökéletes állagúra tudod gyúrni 1 perc alatt.
aromákat itt találod https://www.cfb-shop.hu/spl/502058/Aromak
Főzd ki forró lobogó vízben 20mm 2perc 40s , 24mm 3perc ........ bővebb infó miatt hívj!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Cikkszám
PMF
Tömeg
100 g/db
Vélemények
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Házhozszállítás
Hírlevél
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az
Adatkezelési tájékoztató
t.
Feliratkozás
Re email