CFB FULL AMINO+ Bojli KÉSZLET EREJÉIG KIÁRUSÍTÁS!

CFB FULL AMINO+ Bojli KÉSZLET EREJÉIG KIÁRUSÍTÁS!
CFB FULL AMINO+ Bojli KÉSZLET EREJÉIG KIÁRUSÍTÁS!
CFB FULL AMINO+ Bojli KÉSZLET EREJÉIG KIÁRUSÍTÁS!
CFB FULL AMINO+ Bojli KÉSZLET EREJÉIG KIÁRUSÍTÁS!
CFB FULL AMINO+ Bojli KÉSZLET EREJÉIG KIÁRUSÍTÁS!
CFB FULL AMINO+ Bojli KÉSZLET EREJÉIG KIÁRUSÍTÁS!
CFB FULL AMINO+ Bojli KÉSZLET EREJÉIG KIÁRUSÍTÁS!
CFB FULL AMINO+ Bojli KÉSZLET EREJÉIG KIÁRUSÍTÁS!
4 190 Ft
Ízvilág: Büdös jellegű amino és édes citrus
Méret: 24mm

KIÁRUSÍTÁS KÉSZLET EREJÉIG RENDELHETŐ KIZÁRÓLAG :


Ajánlott évszak: +2 fokos víztől egész évben használható!


FULL AMINO mixre épül, de pont az alap bojlitól ellenkezően ez robban a vízben, nagyon gyors csali,
ami tavaszi legkorábbi horgászatoktól kezdve télen is végig használható. Vízben oldódó hidrolizált kivonatokkal tele
tömtük a sok aminoval egyetemben és egy természetes citrus ízt kapott. 13 fok feletti vízben
gyorsan dolgozik, szépen lassan oldódik a külső rétege.

 
Bojli típusa: Friss STABILIZÁLT


A bojlival való első találkozáskor már érezni lehet,hogy egy semmihez nem fogható ízű, illatú csalival van dolgunk.
A csali alapját a FULL AMINO MIX alkotja,magas aminosav tartalmú természetes kivonatok,fehérje termék kivonatok,
melyek a vízben nagyon jól és gyorsan oldódnak és mutatják az irányt a halaknak a csalink felé.Nagyon gyors, nyitott csali, mely
2-3napos ,hétvégi gyors pecákra lett elkészítve!Csali 16-20 fokos vízben szinte képes ledobni külső rétegét magáról 8-16 óra alatt,
annyira intenzíven dolgozik.Képeken láthatod ,hogy nem egy beton csont golyó.
Aki 24-48 óránként szeretne csak újrahúzni, azoknak nem ajánlott! Gyors pecákra ajánlott már kora tavasztól 5-6 fokos vízhőmérséklettől.

A csali minimum 2 hónapon keresztül megtartja friss állapotát, nem kell fagyasztani/sózni! Ha puhának találod csak szárítsd 1-2 napot.


Részletek

Adatok
Cikkszám
FAPSTAB
Tömeg
1 kg
Vélemények