Termékek
Újdonságok
Akciós termékek
Bojlik - Fagyasztott, Stabilizált, Sózott, Vákuumcsomagolt
Horogcsalik ,FEEDER METHOD és Oldódó Bojlik
Horogcsalik ,FEEDER METHOD és Oldódó Bojlik
Oldódó bojlik 20mm+ Feederes Oldodo bojlik 10mm ,14mm
Könnyített WAFTERS BALLANCED bojli 100g
Oldódó Csalizó Bojlik 14-20-24-30mm 200g
Pop-up-Lebegő csalik,GHOST,FEEDER METHOD
Pellet
Paszták
Dippek
Alapanyagok, adalékok, kivonatok
Alapanyagok, adalékok, kivonatok
Bojlimixek
Pop-up mixek
Hal és ráklisztek
Por kivonatok
Folyékony kivonatok
Halolajok
Aromák
Főtt, erjesztett magvak
METHOD MIXEK-ETETŐANYAGOK-FEEDER AROMÁK
Ruházat, bögre, molinó, matrica
Újdonságok
Akciós termékek
647877|647877
Bojlik - Fagyasztott, Stabilizált, Sózott, Vákuumcsomagolt
799124|647877
Horogcsalik ,FEEDER METHOD és Oldódó Bojlik
449445|647877
Pellet
462628|647877
Paszták
870369|647877
Dippek
390740|647877
Alapanyagok, adalékok, kivonatok
287223|647877
Főtt, erjesztett magvak
110267|647877
METHOD MIXEK-ETETŐANYAGOK-FEEDER AROMÁK
982037|647877
Ruházat, bögre, molinó, matrica
Profil
Képes vásárlói tájékoztató
Képes vásárlói tájékoztató
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
:
:
Főkategória
Bojlik - Fagyasztott, Stabilizált, Sózott, Vákuumcsomagolt
CFB Full Amino+ bojli
-
16%
Méret
20mm
24mm
Mennyiség
1kg
3kg (+7 000 Ft)
5kg (+13 600 Ft)
10kg (+28 200 Ft)
3 800
Ft
3 190
Ft
Kezdete:
2019.11.01
Vége:
2021.04.04
Kosárba
Íz világ:Büdös jellegű amino és édes citrus
Bojli méret: 20mm , 24mm
Ajánlott évszak: +2 fokos víztől egész évben használható
FULL AMINO mixre épűl de pont az alap bojlitól ellenkezően ez robban a vízben nagyon gyors csali
ami tavaszi legkorábbi horgászatoktól kezdte végig télen is használható.Nagyon sok kivonattal , vízben oldódó hidrolizált kivonatokkal tele
tömtük a sok aminoval egyetembe.Egy természetes citrus ízt kapott és finom édes ízt.13Fok feletti vízben mert annyira
gyorsan dolgozik , hogy szépen lassan oldódik külső rétege.
Bármi kérdésed van hívj telefonon bátran : +36 30 648 3564 Csaba
Bojli típusa: Friss STABILIZÁLT FŐTT
A bojlival való első találkozáskor már érezni lehet,hogy egy semmihez nem fogható ízű illatú csalival van dolgunk.
A csali alapját a FULL AMINO MIX alkotja,magas aminosav tartalmú természetes kivonatok,fehérje termékek kivonatok
melyek mind vízben nagyon jól és gyorsan oldódnak és mutatják az irányt a halaknak a csalink felé.Nagyon gyors nyitott csali mely
2-3napos ,hétvégi gyors pecákra lett elkészítve!Csali 16-20fokos vízben szinte képes ledobni külső rétegét magáról 8-16óra alatt
annyira intenzíven dolgozik.Képeken láthatod ,hogy nem egy beton csont golyó.
Aki 24-48 óránként szeretne csak újrahúzni azoknak nem ajánlott! Gyors pecákra ajánlott már kora tavasztól 5-6fokos vízhőmérséklettől.
A csali minimum 2 hónapon keresztül megtartja friss állapotát nem kell fagyasztani sózni! Ha puhának találod csak szárítsd 1-2napot.
Bővebben
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Íz világ:Büdös jellegű amino és édes citrus
Bojli méret: 20mm , 24mm
Ajánlott évszak: +6 fokos víztől egész évben használható
Bojli típusa: Friss STABILIZÁLT FŐTT
A bojlival való első találkozáskor már érezni lehet,hogy egy semmihez nem fogható ízű illatú csalival van dolgunk.
A csali alapját a FULL AMINO MIX alkotja,magas aminosav tartalmú természetes kivonatok,fehérje termékek kivonatok
melyek mind vízben nagyon jól és gyorsan oldódnak és mutatják az irányt a halaknak a csalink felé.Nagyon gyors nyitott csali mely
2-3napos ,hétvégi gyors pecákra lett elkészítve!Csali 16-20fokos vízben szinte képes ledobni külső rétegét magáról 8-16óra alatt
annyira intenzíven dolgozik.Képeken láthatod ,hogy nem egy beton csont golyó.
Aki 24-48 óránként szeretne csak újrahúzni azoknak nem ajánlott! Gyors pecákra ajánlott már kora tavasztól 5-6fokos vízhőmérséklettől.
A csali minimum 2 hónapon keresztül megtartja friss állapotát nem kell fagyasztani sózni! Ha puhának találod csak szárítsd 1-2napot.
Adatok
Cikkszám
FAPSTAB
Tömeg
1 kg
Vélemények
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Házhozszállítás
Hírlevél
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az
Adatkezelési tájékoztató
t.
Feliratkozás
Re email