CFB Full Amino+ bojli

-11%
CFB Full Amino+ bojli
Méret
Mennyiség
3 800 Ft
3 399 Ft
Kezdete: 2019.11.01   Vége: 2020.04.26
Íz világ:Büdös jellegű amino és édes citrus
Bojli méret: 20mm , 24mm
Ajánlott évszak: +2 fokos víztől egész évben használható
FULL AMINO mixre épűl de pont az alap bojlitól ellenkezően ez robban a vízben nagyon gyors csali
ami tavaszi legkorábbi horgászatoktól kezdte végig télen is használható.Nagyon sok kivonattal , vízben oldódó hidrolizált kivonatokkal tele
tömtük a sok aminoval egyetembe.Egy természetes citrus ízt kapott és finom édes ízt.13Fok feletti vízben mert annyira
gyorsan dolgozik , hogy szépen lassan oldódik külső rétege.

Bármi kérdésed van hívj telefonon bátran : +36 30 648 3564        Csaba 
Bojli típusa: Friss STABILIZÁLT FŐTT


A bojlival való első találkozáskor már érezni lehet,hogy egy semmihez nem fogható ízű illatú csalival van dolgunk.
A csali alapját a FULL AMINO MIX alkotja,magas aminosav tartalmú természetes kivonatok,fehérje termékek kivonatok
melyek mind vízben nagyon jól és gyorsan oldódnak és mutatják az irányt a halaknak a csalink felé.Nagyon gyors nyitott csali mely
2-3napos ,hétvégi gyors pecákra lett elkészítve!Csali 16-20fokos vízben szinte képes ledobni külső rétegét magáról 8-16óra alatt
annyira intenzíven dolgozik.Képeken láthatod ,hogy nem egy beton csont golyó.
Aki 24-48 óránként szeretne csak újrahúzni azoknak nem ajánlott! Gyors pecákra ajánlott már kora tavasztól 5-6fokos vízhőmérséklettől.

A csali minimum 2 hónapon keresztül megtartja friss állapotát nem kell fagyasztani sózni! Ha puhának találod csak szárítsd 1-2napot.


Részletek
Íz világ:Büdös jellegű amino és édes citrus
Bojli méret: 20mm , 24mm
Ajánlott évszak: +6 fokos víztől egész évben használható
Bojli típusa: Friss STABILIZÁLT FŐTT


A bojlival való első találkozáskor már érezni lehet,hogy egy semmihez nem fogható ízű illatú csalival van dolgunk.
A csali alapját a FULL AMINO MIX alkotja,magas aminosav tartalmú természetes kivonatok,fehérje termékek kivonatok
melyek mind vízben nagyon jól és gyorsan oldódnak és mutatják az irányt a halaknak a csalink felé.Nagyon gyors nyitott csali mely
2-3napos ,hétvégi gyors pecákra lett elkészítve!Csali 16-20fokos vízben szinte képes ledobni külső rétegét magáról 8-16óra alatt
annyira intenzíven dolgozik.Képeken láthatod ,hogy nem egy beton csont golyó.
Aki 24-48 óránként szeretne csak újrahúzni azoknak nem ajánlott! Gyors pecákra ajánlott már kora tavasztól 5-6fokos vízhőmérséklettől.

A csali minimum 2 hónapon keresztül megtartja friss állapotát nem kell fagyasztani sózni! Ha puhának találod csak szárítsd 1-2napot.

Adatok
Cikkszám
FAPSTAB
Tömeg
1 kg
Vélemények