A bojlival való első találkozáskor már érezni lehet,hogy egy semmihez nem fogható ízű illatú csalival van dolgunk.A csali alapját magas aminosav tartalmú természetes kivonatok,alapanyagok alkotják, melyek vízben nagyon jól oldódnak és mutatják az irányt a halaknak a csalink felé.
Mint minden CFB bojlit, a FULL AMINO golyókat is fagyasztva ajánlott tárolni, így sokáig megőrzik frissességüket. Ha nincs lehetőségünk fagyasztóban tárolni akkor levegőn kiszáríthatjuk, majd tárulhatjuk ezek után vödörben vagy tasakban minden gond nélkül. Felhasználás előtt közvetlenül annyit vegyünk ki a mély hűtőből, amennyit elhasználunk a horgászat ideje alatt. A túra során fontos, hogy bojli szárító zsákban, hűvös helyen tároljuk a kiengedett bojlikat, és naponta 2-4 alkalommal átforgassuk azokat, hogy az esetleges penészedést, vizesedét elkerüljük. A megmaradt golyókat (amennyiben nem penészedtek meg) nyugodtan visszafagyaszthatjuk.